Teamwork

Van jouw idee maken we samen iets moois

Alles is Mogelijk

01.

— Kennisclip

Leerzaam en leuk, de kennisclip is de hoeksteen van het onderwijs van nu! Onderwerpen worden opgebroken in hapklare brokken en daar word een goede dosis humor en emotie aan toegevoegd. Tevens werken kennisclips extra goed in combinatie met animaties.

02.

— Reportages

Neem de student mee op pad met een reportage! Laat zien hoe de theorie wordt toegepast in de praktijk. Of vraag aan experts die aan het werk zijn wat daar allemaal bij komt kijken. 

03.

— Animaties

Soms zijn onderwerpen te complex of te abstract om ze voor de camera uit te leggen. Daarbij komen animaties goed van pas! En dankzij professionele Voice-Overs wordt de animatie nog effectiever.

04.

— Interviews

Zet de deskundige in de spotlight! Een interview is een geweldige manier om je studenten te inspireren. Je kan een interview simpel houden, of juist complex, met meerdere sprekers. Of maak er een complete webinar en creëer meer betrokkenheid bij je studenten.

05.

— Promo's en After Movies

Bij mooie momenten hoort ook een mooie video! Leuk om te herbeleven, maar zo kan ook iedereen die er niet bij was er ook nog van genieten.

06.

— Livestreams

Live een event uitzenden? Dat kan! Wij kunnen zowel openbaar als afgeschermd uitzenden zodat de hele wereld of juist alleen genodigden mee kunnen kijken. Via een chat functie is het ook mogelijk voor je publiek om aan de uitzending bij te dragen.

Onze Aanpak

Onderwijs maak je samen. Dat geldt ook voor video's

Hoe zorg je ervoor dat een onderwijsvideo leuk en interessant is zonder dat dat ten koste gaat van de inhoud? De inhoud is immers datgene wat de student moet onthouden. Daarom is teamwork voor ons zo belangrijk!

Tijdens het hele ontwikkelproces van een video werken we nauw samen met de docent of inhoudsdeskundige. Hierdoor gaat de boodschap niet verloren en weten wij wat de student na het bekijken van de video moet onthouden. Na het vaststellen van deze blauwdruk komt het magische gedeelte.

Onze onderwijsvideo’s weten de aandacht van de kijker langer vast te houden. Dit doen wij door gebruik te maken van een script met een verhaal, geschreven in begrijpbare taal, met verrassende voorbeelden en humor. Natuurlijk zijn onze video’s ook voorzien van professioneel beeld en geluid.

Wat Bieden Wij?

Script Schrijven

  • Het maken van verhalen zit in ons bloed. Door scripts te schrijven in een verhalende vorm houdt de kijker de aandacht langer vast.
  • We schrijven scripts in begrijpbare taal met hier en daar een beetje humor en verrassingen.
  • Praktische voorbeelden zijn onmisbaar in een script. Deze spreken tot de verbeelding en maakt de nieuwe lesstof herkenbaar.

Professioneel Apparatuur

  • Wij maken professionele video's voor iedereen bereikbaar. Dat levert resultaten op waar we allemaal trots op kunnen zijn.
  • We hebben; drones, stabilizer, cinema camera, professionele lampen en audio-apparatuur etc.
  • Video's kunnen worden opgeleverd van HD tot en met 4K kwailteit.

Alles in Huis

  • Natuurlijk komen we graag langs voor opnames, maar we hebben ook een eigen studio ter beschikking.
  • Videomakers, animatoren, sound designers, acteurs en nog veel meer.
  • Je kan ook bij ons terecht voor workshops voor als je zelfs aan de slag wilt gaan met het maken van video's.

Vragen? Neem contact op