EduClips in actie!

Ontdek de Kracht van Visueel Leren!

Kennisclips

Leerzaam en leuk, de kennisclip is de hoeksteen van het moderne onderwijs! Onderwerpen worden opgebroken in hapklare brokken en verrijkt met humor en emotie. Onze kennisclips werken uitstekend in combinatie met animaties. Benieuwd? Bekijk onze video’s!

Animaties

Soms zijn onderwerpen te complex of te abstract om voor de camera uit te leggen. Dat is waar animaties goed van pas komen. Versterkt door professionele voice-overs, maken onze animaties elke boodschap effectief en helder.

Instructievideo’s

Bij instructievideo’s ligt de focus op duidelijke, stapsgewijze begeleiding. Of je nu een nieuw softwarepakket introduceert of een product monteert, wij maken het leerproces begrijpelijk en boeiend. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing.

Webinars

Live een event uitzenden? Dat kan! Wij kunnen zowel openbaar als afgeschermd uitzenden. Een interactieve chatfunctie stelt je publiek in staat om bij te dragen aan de uitzending. Interesse? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Reportages

Neem de kijker mee naar de praktijk! Onze reportages combineren informatieve inhoud met visueel aantrekkelijke beelden voor een meeslepend en genuanceerd verhaal. Van achtergrondinformatie tot persoonlijke interviews, wij leveren een evenwichtige presentatie die zowel diepgaand als toegankelijk is.

Promo’s

Jouw product of dienst in de spotlight zetten? Dat kan met een frisse en flitse promotievideo! We combineren visueel boeiende elementen met een heldere boodschap. Interesse? We horen graag van je!