Teamwork

Van jouw idee maken we samen iets moois

Alles is Mogelijk

1. Kennisclips

Leerzaam en leuk, de kennisclip is de hoeksteen van het onderwijs van nu! Onderwerpen worden opgebroken in hapklare brokken en daar word een goede dosis humor en emotie aan toegevoegd. Tevens werken kennisclips extra goed in combinatie met animaties.

2. Reportages

Neem je kijker mee op pad met een reportage! Laat zien hoe de theorie wordt toegepast in de praktijk. Of vraag aan experts die aan het werk zijn wat daar allemaal bij komt kijken. 

3. Instructie video's

Een ingewikkelde handeling wordt kinderlijk eenvoudig. Neem de kijker stap-voor-stap mee en leer ze een nieuwe vaardigheid middel een instructie video.

4. Interviews

Zet de deskundige in de spotlight! Een interview is een geweldige manier om je studenten te inspireren. Je kan een interview simpel houden, of juist complex, met meerdere sprekers. Of maak er een complete webinar en creëer meer betrokkenheid bij je studenten.

5. Animaties

Soms zijn onderwerpen te complex of te abstract om ze voor de camera uit te leggen. Daarbij komen animaties goed van pas! En dankzij professionele Voice-Overs wordt de animatie nog effectiever.

6. Promo's en After Movies

De kijker overtuigen van jouw boodschap? Video is daarvoor het perfecte middel! Beeld en geluid creëren samen sterke emoties en geven jouw boodschap kracht.

6. Livestreams

Live een event uitzenden? Dat kan! Wij kunnen zowel openbaar als afgeschermd uitzenden zodat de hele wereld of juist alleen genodigden mee kunnen kijken. Via een chat functie is het ook mogelijk voor je publiek om aan de uitzending bij te dragen.

Vragen? Neem contact op